VIRTUALNA ŠETNJA
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

PRIMA premijerno predstavlja nizozemski brend dekoracija za dom – COCO maison

COCO maison je vrhunski trendovski dekorativni asortiman, dizajniran od strane tima nizozemskih dizajnera, ekskluzivno dostupan u PRIMI.

Kolekcija COCO maison obuhvaća nekoliko segmenata za uređenje: dekoracije za dom, zidne dekoracije, ukrasne jastučiće, rasvjetu, tepihe i mali komadni namještaj. COCO maison prati najnovije trendove dizajna interijera te nudi bogatu lepezu atraktivnih i modernih dekorativnih predmeta. Kolekcije se mijenjaju dva puta godišnje (proljeće/ljeto i jesen/zima) te su uvijek u trendu. COCO masion asortiman je stilovima, bojama i teksturama podijeljen u nekoliko tema nudeći za svakoga po nešto - od prirodnih, zemljanih tonova, preko skandinavskog dizajna i luksuznih dekoracija, sve do boho stila.

PRIMA premium kolekcije namještaja, osmišljene i proizvedene u PRIMI, savršeno se nadopunjuju s COCO maison linijom dekoracija za dom. Plavi, zeleni, zlatni, crveni ili neutralni tonovi COCO maison jastučića izvrsno se slažu s PRIMA premium kolekcijom tapeciranog namještaja. Dnevni boravci izgledaju luksuznije dekorirani ogledalima, satovima, slikama, tepisima i klub stolićima nizozemskog dizajna. PRIMA masivni stolovi od hrvatskog hrasta zasjat će u blagovaonici dekorirani COCO staklenim ili keramičkim vazama i zdjelama, a PRIMA kuhinje, srce svakog doma, obasjajte vrhunskom i modernom rasvjetom iz nove kolekcije. Mogućnosti dekoriranja PRIMA asortimana COCO maison-om su brojne, inspirirajte se i požurite do najbližeg Prima salona.

PRIMA salone koji nude COCO maison asortiman pronađite na linku: www.prima-commerce.hr/popis-poslovnica/.

COCO maison uskoro će biti dostupan i u ostalim PRIMA salonima diljem Hrvatske.

UPOZNAJTE PRIMA WESTGATE

INDIVIDUALAN PRISTUP

Besplatna izmjera i kreiranje idejnog rješenja

KRATKI ROKOVI ISPORUKE

Vlastita proizvodnja namještaja omogućuje brzu izradu

STRUČNO SAVJETOVANJE

Uz Primino stručno i ljubazno osoblje pronađite najbolje rješenje za vaš dom

BRZA DOSTAVA I MONTAŽA NAMJEŠTAJA

Uslugu dogovorite prilikom kupnje

ZAJAMČENA KVALITETA

Certificirani proizvođač namještaja i kontrolirani dobavljači

SLUŽBA ZA KORISNIKE

Na sve vaše upite odgovaramo u najkraćem mogućem roku

hrvatski dizajn • hrvatska proizvodnja • hrvatska kvaliteta
57 salona • 1830 zaposlenih • izvoz u EU i SAD