PRIMA
mjesto za obitelj

Prima dnevne sobe

Najudobniji odmor u Priminim dnevnim sobama

Od 15.7. do 13.8. inspirirajte se i pronađite asortiman dnevnih soba uz odlične uštede u PRIMA salonima! Uz uštede do 50% iskoristite i plaćanje do 36 rata te se prepustite vrhunskoj kvaliteti koja će vaš dom dodatno osvježiti svevremenskim dizajnom i materijalima.

Inspirirajte se i pronađite dnevnu sobu iz snova u jednom od 57 PRIMA salona!

Ovog ljeta opustite se uz omiljeno štivo ili film na modularnoj garnituri za cijelu obitelj. Garnitura je sastavljena od velikog broja modula s praktičnim spojnicama, koje će ispuniti očekivanja svih ukućana. Dostupna u nekoliko novih, modernih boja, obložena kvalitetnim tkaninama otpornim na habanje, tako da ne morate brinuti o tome hoće li ju vaš kućni ljubimac uništiti. Uz potpuno novi rukonaslon, OVIEDO premium ima i pomični glavonaslon na svakom modulu. Tu su i moduli s mogućnošću razvlačenja u ležajeve za spavanje te praktičnom kutijom za posteljinu.
Ova garnitura sada je još dostupnija uz mogućnost plaćanja do 36 rata bez kamata.

Dnevne sobe za sretnu obitelj

PALMANOVA PREMIUM
PROGRAM MODULARNIH GARNITURA
Idealan namještaj za vašu dnevnu sobu je onaj koji će se prilagoditi potrebama vaše obitelji. Zato je ovdje Palmanova Premium modularna garnitura. Moderna, jednostavna i predivna, napravljena je od hladno lijevane pjene i val opruga, a ima i ergonomski naslon pod kutem od 113° za potpunu udobnost i opuštenost. Ono što ju čini još zanimljivijom je čak 18 različitih modula kako bi se uklopila u baš svaki prostor! Uštedite 20% i plaćajte do 36 rata bez kamata! Provjerite ponudu PRIMA dnevnih soba!
NAPOLEON
PREKLOPNI BOX-SPRING LEŽAJ
NAPOLEON preklopni box-spring ležaj idealan je za odmor nakon vaših svakodnevnih obaveza. Dodatni sloj HR pjene omogućava postojanost i udobnost, a na njegovom ekstra velikom ležaju imat ćete osjećaj kao da ležite na oblacima. Dostupan je u izvedbi sa i bez rukonaslona, pa ga možete koristiti i u manjim prostorima. Provjerite ponudu PRIMA dnevnih soba!
DORA
KUTNA GARNITURA
DORA kutna garnitura je sve što vam je potrebno za maksimalnu udobnost. Prilagodite ili promijenite kut prema svojim navikama i potrebama. Odaberite boju i tkaninu za maksimalnu udobnost i estetski ju uskladite s dizajnom vašeg doma. Provjerite ponudu PRIMA dnevnih soba!
ANTONELLO
LEŽAJ
Kako biste funkcionirali tijekom čitavog dana potrebno je kvalitetno se odmoriti, bilo da je riječ o sjedenju ili spavanju. ANTONELLO ležaj stvoren je da vam pruži najbolje od oba svijeta. Provedite sate odmarajući na PU i HR pjeni, ili ga razvucite i spavajte kao u hotelu A kategorije. Provjerite ponudu PRIMA dnevnih soba!

Iz srca Prime u vaš dom

DAVOS PROGRAM MODULARNIH REGALA, PREDSOBLJA I STOLOVA
Modularni program DAVOS stilski i estetski usklađuje otvorene višefunkcionalne prostore. DAVOS regal za dnevnu sobu iz snova dolazi u čak 10 različitih kombinacija boja. Ovisno o odabiru dekora i kombinaciji elemenata može se prilagoditi, kako modernom tako i klasičnom interijeru! Iskoristite super ponudu i uštedite do 30% na DAVOS program! Provjerite ponudu PRIMA dnevnih soba!
SENA
PROGRAM REGALA
PRIMA obitelj stvara za obitelj, a Hrvatske šume pružaju najbolju kvalitetu drva za SENA program regala koji je izrađen od 100% hrvatskog hrasta, dolazi s kvalitetnim metalnim okovima i vodilicama te soft-close usporivačima na ladicama. Staklene police debljine 4 mm i elegantne metalne ručke uklopit će se u svaki interijer! Uštedite 30% na programu i uživajte u svojoj novoj dnevnoj sobi. Provjerite ponudu PRIMA dnevnih soba!
PORTA
PROGRAM MODULARNIH REGALA I PREDSOBLJA
PORTA je novi, moderan program regala proizveden u Primi, inovativnog je dizajna te izrađen od vrhunskih materijala. Mogućnost kombiniranja boja fronti i korpusa čini ga jednostavnim za prilagodbu pa ih lako možete kombinirati s ostalim Prima garniturama za sjedenje. Provjerite ponudu PRIMA dnevnih soba!
* Mogućnost plaćanja na 36 rata bez kamata Diners te Visa i Maestro karticama PBZ banke, za minimalan iznos kupovine 15.000 kuna. Mogućnost plaćanja na 24 rate bez kamata American Express i Diners karticama te Mastercard i Visa karticama Zagrebačke banke, kao i Visa i Maestro karticama PBZ banke za minimalan iznos kupovine 8.000 kn.
vlastita PROIZVODNJA • jamstvo kvalitete
INDIVIDUALAN PRISTUP
Besplatna izmjera i kreiranje idejnog rješenja
KRATKI ROKOVI ISPORUKE
Vlastita proizvodnja omogućuje brzu izradu
STRUČNO SAVJETOVANJE
Uz Primino stručno i ljubazno osoblje pronađite najbolje rješenje za vaš dom
BRZA DOSTAVA I MONTAŽA
Uslugu dogovorite prilikom kupovine
ZAJAMČENA KVALITETA
Certificirani proizvođač i kontrolirani dobavljači
SLUŽBA ZA KORISNIKE
Na sve vaše upite odgovaramo u najkraćem mogućem roku