Napoleon ležaj

Šifra: NTR33517

Širina: 208 cm
Dubina: 110 cm
Visina: 100/86/50 cm

Ležaj : 200 x 160(164) cm

Tkanina
Cijena 7.498,78 kn
Cijena s popustom 5.999,02 kn

Vrhunska kvaliteta svakodnevnog spavanja sada je moguća i na ležajevima, zahvaljujući novom box spring ležaju iz Primine proizvodnje!

U izradi Napoleona isključivo su korišteni materijali vrhunske kvalitete, čijom je sinergijom dobiveno ono najvažnije - ležaj na kojem ćete spavati mirno i zdravo i buditi se odmorni, svaki dan. Mini djepičasta jezgra u sjedalu i naslonu ležaja omogućuje ujednačeno prenošenje opterećenja na sve opruge, a dodatni metalni obrub na jezgri garantira njezinu izdržljivost i postojani oblik. Dodatna udobnost i dugotrajnost postignute su fiksnim nadmadracem ( i na sjedištu i na naslonu ležaja ) od HR pjene profilirane po rubovima. Konstrukcija i noge ležaja izrađene su od masivnog drva za dodatnu čvrstoću i stabilnost. Za maksimalnu iskorištenost raspoloživog prostora, tu je super praktična kutija za odlaganje raznih stvari. Atraktivan izgled ležaja upotpunjuje iznimno kvalitetna Kabal tkanina otporna na habanje, kao i kederi i ukrasni šavovi te ukrasni jastučići u tkanini cvjetnog uzorka. Tkanine su dostupne u četri atraktivne boje i lako se uklapaju u svaki ambijent - bordo, krem, plavoj i ružičastoj.

PETOGODIŠNJA GARANCIJA KVALITETE

- ista kvaliteta sjedenja svih 5 godina postignuta je korištenjem profilirane HR 4036 spužve ( standard kod sjedećih garnitura je 25 kg/m2 ) i mini đepičaste jezgre

- dodatni slojevi spužve i PP filca za veću otpornost na deformacije, izdržljivost, mekoću i vrhunsku udobnost

Deklaracija
Rok isporuke
15
dana

SVI ELEMENTI PROGRAMA

SLIČNI PROIZVODI