Novosti iz Prime

Pozivamo vas na veliko slavlje u Primi Bjelovar i Zagreb Jankomir!

Pozivamo vas na veliko slavlje u Primi Bjelovar i Zagreb Jankomir!

Proslavite s nama uvođenje novog asortimana dekoracija za dom COCO maison u Prima salone Bjelovar i Zagreb Jankomir.

 

Od 16. do 26. svibnja očekuju Vas brojne pogodnosti:

  •  COCO maison POKLON iznenađenja za najbrže kupce
  •  15% uštede na dekoracije COCO maison*
  •  minimalne uštede od 30% na sav namještaj**
  •  mogućnost plaćanja karticama na 24 rate bez kamata neovisno o iznosu kupovine**
  •  nova kolekcija namještaja kako bi Vaš prostor bio u skladu s trendovima
  •  u subotu Prima časti sve kupce ručkom***

COCO maison je vrhunski trendovski dekorativni asortiman, dizajniran od strane tima nizozemskih dizajnera, ekskluzivno dostupan u PRIMI. Kolekcija COCO maison obuhvaća nekoliko segmenata za uređenje: dekoracije za dom, zidne dekoracije, ukrasne jastučiće, rasvjetu, tepihe i mali komadni namještaj. COCO maison prati najnovije trendove dizajna interijera te nudi bogatu lepezu atraktivnih i modernih dekorativnih predmeta.

Više o COCO maisonu saznajte na linku.
 

Iz ponude izdvajamo 40% uštede na CVITA ormare i 40% uštede na Napoleon ležajeve.**

Primini stručni prodajni savjetnici uz Vas su, od precizne izmjere Vašeg prostora, predlaganja idejnog rješenja uređenja interijera, sve do dostave i montaže. Odabir namještaja prilagođava se prostornim specifičnostima, uvažavajući Vaše želje. Nakon izmjere, proces se nastavlja u našim salonima gdje Vam pomažemo da, osim funkcionalnih, ispunimo i sve Vaše estetske zahtjeve. Poklonite svoje povjerenje našim stručnim savjetnicima pri pronalaženju idealnog cjelovitog rješenja koje će zadovoljiti sve Vaše potrebe pri opremanju vlastitog doma, kuće za odmor ili apartmana.


Posjetite nas i 16.5. od 10 do 16 sati i potražite naš poslovni Prima kutak u salonu Bjelovar 2. Dođite i saznajte više detalja o slobodnim radnim mjestima te postanite dio Prima obitelji.

 

 

Vidimo se!

 

 

*Ušteda vrijedi od 16. do 26. svibnja 2019. ili do isteka zaliha u salonu Bjelovar 2 (Pakračka ul. 2, Bjelovar) i Jankomir. Akcije se ne zbrajaju i međusobno se isključuju.

**Ušteda vrijedi od 16. do 18. svibnja 2019. u salonima PRIMA Jankomir, Kajzerica, Dubrava, Westgate, Velika Gorica, Bjelovar i Bjelovar 2, a odnosi se na artikle koji su u redovnoj ponudi ili na akciji manjoj od 30%, za sve vrste plaćanja. Mogućnost plaćanja na 24 rate bez kamata za Diners i American Express kartice, Visa i Mastercard kartice Zagrebačke banke te Visa i Maestro kartice Privredne banke Zagreb neovisno o iznosu kupovine. Mogućnost plaćanja na 36 rata bez kamata za Diners za minimalan iznos kupovine 7.500 kn te Visa i Maestro kartice Privredne banke Zagreb za iznose od minimalno 15.000 kn. Akcija od „minimalno 30% uštede“ se ne odnosi na kupovinu peleta, korita, slavina i električnih aparata te dekorativnog asortimana Coco maison.

***Ručak za kupce u salonima Jankomir i Bjelovar 2 (Pakračka ulica 2).