Novosti iz Prime

Veliko otvorenje preuređenog salona PRIMA SESVETE!

Veliko otvorenje preuređenog salona PRIMA SESVETE!

Pozivamo Vas na veliko otvorenje preuređenog salona u SESVETAMA od 18. do 20. srpnja! Očekuju Vas brojne pogodnosti:

  • COCO maison POKLON iznenađenja za najbrže kupce
  • 15% uštede na dekoracije COCO maison*
  • minimalne uštede od 30% na sav namještaj**
  • mogućnost plaćanja karticama na 24 rate bez kamata neovisno o iznosu kupovine**
  • nova kolekcija namještaja kako bi Vaš prostor bio u skladu s trendovima
  • u subotu Prima časti sve kupce ručkom***

  COCO maison je vrhunski trendovski dekorativni asortiman, dizajniran od strane tima nizozemskih dizajnera, ekskluzivno dostupan u PRIMI. Kolekcija COCO maison obuhvaća nekoliko segmenata za uređenje: dekoracije za dom, zidne dekoracije, ukrasne jastučiće, rasvjetu, tepihe i mali komadni namještaj. COCO maison prati najnovije trendove dizajna interijera te nudi bogatu lepezu atraktivnih i modernih dekorativnih predmeta.

  Više o COCO maisonu saznajte na linku.

  Iz ponude izdvajamo 40% uštede na Davos program regala i predsoblja, čak 45% uštede na kuhinje po mjeri te besplatnu izmjeru u Vašem domu, kao i besplatno 3D projektiranje! Osvježite svoj dom novim modularnim garniturama Porto i Oviedo Premium uz 35% uštede, a kutnu garnituru Dina priuštite si za samo 1.999,00 kn!**

  Primini stručni prodajni savjetnici uz Vas su, od precizne izmjere Vašeg prostora, predlaganja idejnog rješenja uređenja interijera, sve do dostave i montaže. Odabir namještaja prilagođava se prostornim specifičnostima, uvažavajući Vaše želje. Nakon izmjere, proces se nastavlja u našim salonima gdje Vam pomažemo da, osim funkcionalnih, ispunimo i sve Vaše estetske zahtjeve. Poklonite svoje povjerenje našim stručnim savjetnicima pri pronalaženju idealnog cjelovitog rješenja koje će zadovoljiti sve Vaše potrebe pri opremanju vlastitog doma, kuće za odmor ili apartmana.

Vidimo se!

*Ušteda vrijedi od 18. do 20. srpnja 2019. ili do isteka zaliha u salonu Sesvete. Akcije se ne zbrajaju i međusobno se isključuju.

**Ušteda vrijedi od 18. do 20. srpnja 2019. u Prima salonu Sesvete, Jankomir, Velika Gorica, Dubrava, Westgate, Kajzerica, a odnosi se na artikle koji su u redovnoj ponudi ili na akciji manjoj od 30%, za sve vrste plaćanja. Mogućnost plaćanja na 24 rate bez kamata za Diners i American Express kartice, Visa i Mastercard kartice Zagrebačke banke te Visa i Maestro kartice Privredne banke Zagreb neovisno o iznosu kupovine. Mogućnost plaćanja na 36 rata bez kamata za Diners te Visa i Maestro kartice Privredne banke Zagreb za iznose od minimalno 15.000 kn. Akcija od „minimalno 30% uštede“ se ne odnosi na kupovinu peleta, korita, slavina i električnih aparata te dekorativnog asortimana Coco maison.

***Ručak za kupce u salonu Sesvete.