Novosti iz Prime

Temperature prati, uštede uhvati!

Temperature prati, uštede uhvati!

Visoke temperature donose Vam osvježavajuće uštede* u Prima salonima od 25.07.- 14.08.2019.

Prima Vam svaki dan daruje uštedu na određene kategorije proizvoda u visini najviše dnevne temperature za Hrvatsku, koju možete pratiti na web stranici meteo.hr. Požurite u najbliži Prima salon i zajedno uživajmo u ljetu! 😊

Svaki dan od 25.07 do 14.08. uštede se odnose na sljedeće kategorije proizvoda:

12.08. PONEDJELJAK
Današnja ušteda jednaka je prognozi današnje najveće temperature za cijelu Hrvatsku i iznosi 40%. Ušteda vrijedi za box spring, tapecirane krevete i francuske ležajeve.

13.08. UTORAK
Današnja ušteda jednaka je prognozi današnje najveće temperature za cijelu Hrvatsku i iznosi 36%. Ušteda vrijedi za spavaće sobe i dječje sobe (odnosi se samo na drvene krevete).

14.08. SRIJEDA
Današnja ušteda jednaka je prognozi današnje najveće temperature za cijelu Hrvatsku i iznosi 30%. Ušteda vrijedi za Prima spavanje (madraci, podnice, nadmadraci i zaštitne navlake, jastuci i popluni).

 

*Akcije se ne zbrajaju. Primjenjuje se najviša važeća ušteda. Uštede ne vrijede za artikle s oznakom “HIT cijene”, COCO maison dekoracije za dom i za online kupovinu. Visina uštede za tekući dan određuje se visinom najviše dnevne temperature za Hrvatsku na stranici meteo.hr prognoziranu na tekući dan u 8:00 sati.