Novosti iz Prime

PRIMA slavlje u Kninu i Novoj Gradiški!

PRIMA slavlje u Kninu i Novoj Gradiški!

Pozivamo Vas na veliko rođendansko slavlje Prima salona u Kninu i Novoj Gradiški od 1. do 3. kolovoza! Očekuju Vas brojne pogodnosti:
  • minimalne uštede od 30% na sav namještaj, 
  • mogućnost plaćanja karticama na 24 rate bez kamata neovisno o iznosu kupovine*
  • nova kolekcija namještaja kako bi Vaš prostor bio u skladu s trendovima
  • u subotu Prima časti sve kupce ručkom**
Iz ponude izdvajamo 45% uštede na kuhinje po mjeri, 40% uštede na Davos regale i predsoblja i 43% uštede na Dina kutnu garnituru bez rukonaslona.

Primini stručni prodajni savjetnici uz Vas su, od precizne izmjere Vašeg prostora, predlaganja idejnog rješenja uređenja interijera, sve do dostave i montaže. Odabir namještaja prilagođava se prostornim specifičnostima, uvažavajući Vaše želje. Nakon izmjere, proces se nastavlja u našim salonima gdje Vam pomažemo da, osim funkcionalnih, ispunimo i sve Vaše estetske zahtjeve. Poklonite svoje povjerenje našim stručnim savjetnicima pri pronalaženju idealnog cjelovitog rješenja koje će zadovoljiti sve Vaše potrebe pri opremanju vlastitog doma, kuće za odmor ili apartmana.

Vidimo se!

*Ušteda vrijedi od 1. do 3. kolovoza 2019. u Prima salonu Knin i Nova Gradiška, a odnosi se na artikle koji su u redovnoj ponudi ili na akciji manjoj od 30%, za sve vrste plaćanja. Mogućnost plaćanja na 24 rate bez kamata za Diners i American Express kartice, Visa i Mastercard kartice Zagrebačke banke te Visa i Maestro kartice Privredne banke Zagreb neovisno o iznosu kupovine. Mogućnost plaćanja na 36 rata bez kamata za Diners te Visa i Maestro kartice Privredne banke Zagreb za iznose od minimalno 15.000 kn. Akcija od „minimalno 30% uštede“ se ne odnosi na kupovinu peleta, korita, slavina i električnih aparata te dekorativnog asortimana Coco maison.

**Ručak za kupce u salonu Knin i Nova Gradiška.