Novosti iz Prime

Soba Stribor - bajkovito mjesto u kojem će vaši najdraži rasti sigurno i sretno!

Soba Stribor - bajkovito mjesto u kojem će vaši najdraži rasti sigurno i sretno!

Poticajno okruženje za učenje i igru iznimno je važno za razvoj svakog djeteta. U svojoj sobi trebaju se osjećati ugodno i slobodno kako bi rasla sretno. Funkcionalnost, sigurnost,  kvaliteta i suvremeni dizajn osnovne su karakteristike novog programa soba Stribor kojeg smo,  u suradnji s odraslima i malenima, osmislili i razvili u Primi.

Sobe Stribor namijenjene su djevojčicama i dječacima svih uzrasta, a  modularnim dizajnom prilagođavaju se potrebama djeteta u različitim fazama odrastanja. Tako Stribor „raste“ s djetetom i po potrebi se pretvara iz dječje u sobu za mlade.

Kako bi se maksimalno iskoristio raspoloživi prostor, savjetujemo vam da postavite dovoljno dvostrukih polica i ormara u koje ćete pohraniti odjeću, knjige, školski pribor, igračke i ostalo. Ormari različitih dimenzija mogu se međusobno, na različite načine,  kombinirati. Za stvari koje se ne koriste svakodnevno i ne trebaju biti na dohvat ruke, preporučamo praktičnu komodu s ladicama. Pisaći stol s vratima ima spremnik za školsku torbu, ali i otvoreni prostor za knjige. Na noćni ormarić dijete može odložiti knjigu ili napitak koji konzumira noću. Krevet dimenzija 200 x 90 cm pruža utočište za kvalitetan i siguran san. Praktično rješenje uređenja dječje sobe predstavlja ladica smještena ispod kreveta jer ne zauzima dodatni prostor, a u njoj se može pohraniti mnogo stvari. Ladica ima ručkice koje su postavljene obostrano na prednju i stražnju masku. 

Svi elementi dječje sobe Stribor imaju drvene ručkice koje su ugodne i prirodne za rukovanje. Rubovi namještaja su zaobljeni kako bi djeca što sigurnije i jednostavnije koristila sve elemente sobe. Fronte su raspoložive u bijeloj boji, a korpusi u boji bukve. Neka kvalitetna, sigurna i funkcionalna dječja soba Stribor postane  bajkovito mjesto u kojem će vaši najdraži rasti sigurno i sretno!