Novosti iz Prime

Primamljive pogodnosti očekuju vas u Primi u Osijeku i Koprivnici!

Primamljive pogodnosti očekuju vas u Primi u Osijeku i Koprivnici!

Uživajte u brojnim primamljivim pogodnostima koje smo za vas pripremili povodom preuređenja Prima salona u Koprivnici i Osijeku od 14. do 16. lipnja te iskoristite minimalnu uštedu od 30% na sav asortiman i mogućnost plaćanja karticama na 24 rate bez kamata*. Sve kupce, u subotu 16. svibnja, Prima časti ručkom, a posjetitelji će dobiti priliku zavrtiti kolo sreće s nagradama!

Posjetite nas i poklonite svoje povjerenje našim stručnim savjetnicima pri pronalaženju idealnog cjelovitog rješenja koje će zadovoljiti sve vaše potrebe pri opremanju vlastitog doma, kuće za odmor ili vikendice.

Vidimo se!

Koprivnica

Radnička cesta 10
Radno vrijeme:
Pon - Sub: 08h-20h

Osijek

Ulica Svetog Leopolda Bogdana Mandića 50a
Radno vrijeme:
Pon - Sub: 09h-21h

*ušteda vrijedi od 14. do 16. lipnja 2018. u Prima salonima Osijek, Beli Manastir, Đakovo, Koprivnica, Đurđevac, a odnosi se na artikle koji su u redovnoj ponudi ili na akciji manjoj od 30%, za sve vrste plaćanja. Mogućnost plaćanja na 24 rate bez kamata za Diners i American Express kartice, Visa i Mastercard kartice Zagrebačke banke te Visa i Maestro kartice Privredne banke Zagreb neovisno o iznosu kupovine.