Novosti iz Prime

Festival hrvatskog namještaja u Primi

Festival hrvatskog namještaja u Primi

Pozivamo vas da od 13. prosinca 2018. do 13. siječnja 2019. posjetite Festival hrvatskog namještaja u svim našim salona diljem Hrvatske.

Uštede do čak 40%, nova kolekcija namještaja po najboljim cijenama te poklon iznenađenja za svakog kupca dovoljni su razlozi da posjetite Primine salone i uljepšate svoj dom kvalitetnim hrvatskim namještajem.

Osim besplatne izmjere, pri odabiru namještaja kupcima će pomoći Primini stručni prodajni savjetnici, koji će ponuditi cjelovito 3D rješenje prilagođeno individualnim potrebama.

U Primi možete pronaći fotelje, klub stoliće, sjedeće garniture, ležajeve i moderne modularne garniture koje se mogu prilagoditi svakom interijeru predstavljene su u širokoj paleti boja podatnih i mekih tkanina. Bogatu ponudu čini i program spavaćih i dječjih soba, regala i predsoblja, kuhinja po mjeri i modularnih kuhinja, a zaokružuje ju program blagovaonskih stolova i stolica koji se dimenzijama i kombinacijom materijala prilagođavaju potrebama i željama kupaca. Posebnim pogodnostima želimo svojim vjernim kupcima i posjetiteljima ukazati na vlastiti dizajn i proizvodnju namještaja u kojoj se oslanja na korištenje vrhunskih domaćih sirovina.

Ponudu provjerite ovdje.

Vidimo se!