Novosti iz Prime

PRIMA slavlja u Dubrovniku, Splitu, Šibeniku, Zadru i Rijeci!

PRIMA slavlja u Dubrovniku, Splitu, Šibeniku, Zadru i Rijeci!

Bliži se ljetna sezona a još uvijek ste u potrazi za idealnim rješenjem Vašeg apartmana, kuće ili stana?

Prima ima idealno i cjelovito rješenje za Vas na jednom mjestu!

 

Povodom proslave rođendana Prima salona Rijeka, Zadar, Šibenik, Split i Dubrovnik od 14. do 16. ožujka očekuju Vas brojne pogodnosti: minimalne uštede od 30% na sav namještaj, mogućnost plaćanja karticama na 24 rate bez kamata neovisno o iznosu kupovine te nova kolekcija namještaja kako bi Vaš prostor bio u skladu sa trendovima, a u subotu Prima časti sve kupce ručkom!


Iz ponude izdvajamo *40% uštede na sve ležajeve Napoleon i 40% uštede na Davos regale i predsoblja.


Primini stručni prodajni savjetnici uz Vas su, od precizne izmjere Vašeg prostora, predlaganja idejnog rješenja uređenja interijera, sve do dostave i montaže. Odabir namještaja prilagođava se prostornim specifičnostima, uvažavajući Vaše želje. Nakon izmjere, proces se nastavlja u našim salonima gdje Vam pomažemo da, osim funkcionalnih, ispunimo i sve Vaše estetske zahtjeve. Poklonite svoje povjerenje našim stručnim savjetnicima pri pronalaženju idealnog cjelovitog rješenja koje će zadovoljiti sve Vaše potrebe pri opremanju vlastitog doma, kuće za odmor ili apartmana.

Posjetite nas i 14.03. od 10 do 16 sati i potražite naš poslovni Prima kutak u salonima Zadar i Šibenik. Dođite i saznajte više detalja o slobodnim radnim mjestima te postanite dio Prima obitelji.

Vidimo se!

 

*Ušteda vrijedi od 14. do 16. ožujka 2019. u Prima salonima Rijeka, Zadar, Šibenik, Split i Dubrovnik, a odnosi se na artikle koji su u redovnoj ponudi ili na akciji manjoj od 30%, za sve vrste plaćanja. Mogućnost plaćanja na 24 rate bez kamata za Diners i American Express kartice, Visa i Mastercard kartice Zagrebačke banke te Visa i Maestro kartice Privredne banke Zagreb neovisno o iznosu kupovine. Mogućnost plaćanja na 36 rata bez kamata za Diners, Visa i Maestro kartice Privredne banke Zagreb za iznose od minimalno 15.000 kn. Akcija od "minimalno 30% uštede" se ne odnosi na kupovinu peleta, korita, slavina i električnih aparata.

*Ručak za kupce u salonima Rijeka, Zadar, Šibenik, Split i Dubrovnik.