O nama

O nama

Prima grupa na hrvatskom tržištu posluje od 1995. godine. Najveći smo hrvatski proizvođač namještaja s 8 proizvodnih pogona i razgranatom maloprodajnom mrežom od čak 62 salona, od čega 54 u Hrvatskoj i 8 u Makedoniji. Zapošljavamo više od 1.550 djelatnika, a uz vlastitu proizvodnju i jamstvo kvalitete, posebnu pažnju pridajemo razvoju proizvoda kao i izboru najkvalitetnijih, domaćih sirovina. Prima samostalno razvija i proizvodi niz pametnih rješenja, kako za uređenje domova, tako i za cjelokupno opremanje apartmana, kuća za odmor i vikendica.

Prateći trendove i osluškujući potrebe kupaca, stvaramo  funkcionalan i estetski privlačan namještaj najboljeg omjera cijene i kvalitete. Prijateljski odnos s kupcima i uzajamno povjerenje ključ su našeg uspješnog poslovanja.
Uz proizvod iznimno su važne i usluge - stručno savjetovanje, prostorno 3D planiranje, isporuka u kratkim rokovima te brza dostava i montaža. Zahvaljujući razgranatoj maloprodajnoj mreži, kupac robu može odabrati u najbližem Prima salonu, a isporuku dogovoriti u drugom gradu. Tu su i Primini stručni savjetnici koji će vam, zahvaljujući višegodišnjem iskustvu i znanju, u svakom  trenutku pomoći u odabiru optimalnog rješenja za udoban dom po vašoj mjeri . 
Bogata Primina tradicija u novim, modernim formama prepoznata je i na vrlo zahtjevnom europskom tržištu pa tako danas Primini proizvodi oplemenjuju domove u Njemačkoj, Austriji, Francuskoj, Velikoj Britaniji, Švicarskoj, Češkoj i mnogim drugim europskim zemljama.

Dugogodišnji  rad na razvoju i unapređenju dizajna te proizvodnje nagrađen je 2016. godine certifikatom Best Buy Award-a u kategoriji Home&Decoration, a za  najbolji omjer cijene i kvalitete u kategoriji Proizvođač tapeciranog namještaja (sjedeće garniture, trosjedi i dvosjedi). 
Potvrdili smo i svoju usmjerenost ka kupcima nudeći izvrsnost u cjelokupnom kupovnom iskustvu kao i post prodajnoj usluzi, kroz Customers' Friend certifikat. ICERTIAS Customers’ Friend - “Jer mi cijenimo svoje kupce” certifikacijski program okuplja tvrtke koje pružaju vrhunsku uslugu i korisničko iskustvo te njeguju kvalitetne odnose s kupcima, poslovnim partnerima i zaposlenicima.

Neprestano se trudimo nadmašiti očekivanja svojih kupaca i suradnika te opravdati dano nam povjerenje prilagođavajući svoju ponudu individualnim potrebama i fokusom na kvalitetu koja traje. 

 

Matični broj: 03963403
OIB: 24130056111
IBAN: HR2024020061100008380
Žiro račun: 2402006-1100008380
SWIFT: ESBCHR22
Sudski registar: Trgovački sud u Bjelovaru
MBS: 010018793
Temeljni kapital: 20.000,00 kn
Iznos uplaćen u cijelosti
Članovi uprave: Renato Radić, Radić Ante