O nama

O nama

PRIMA OBITELJ STVARA ZA OBITELJ

Najveći smo poslovni sustav proizvodnje i prodaje namještaja u regiji, osnovan 1995. godine u Bjelovaru.
Svoja rješenja za interijere prodajemo kroz vlastite maloprodajne mreže u Hrvatskoj (57 salona) i Makedoniji (8 salona). Ono na što smo posebno ponosni jest i da izvozimo naš namještaj u gotovo sve zemlje Europske unije pa i u SAD.

Izvanrednost Prima obitelji
Stremimo izvrsnosti u svim poljima – počevši od koncepta i razvoja proizvoda, preko proizvodnje, logistike i transporta, prodaje, edukacije, podržavajućih aktivnosti te promocije svojih proizvoda na koje s ponosom stavljamo Primin brand. Neprestano ulažemo u razvoj, osluškujemo želje i potrebe kupaca koristeći vrhunske materijale i inventivan dizajn uz pružanje potpune usluge svojim kupcima.

Već 23 godine stvaramo za vas, vašu obitelj i vaše prijatelje.
Ideje našeg dizajn tima zaživjele su u našim tvornicama.
Zahvaljujući vrijednim rukama vi ste, u 57 salona namještaja diljem Hrvatske, dobili uvid u završni proizvod - naš dizajn, izradu i kvalitetu.
Naše konačno odredište su vaši domovi gdje želimo dokazati da ste pronašli trajno i učinkovito rješenje koje vam u potpunosti odgovara.

Više od 1.830 zaposlenika
Vjerujemo u svoje ljude koji čine temelj Prima grupe i bez kojih ne bi postojao niz pametnih rješenja za uređenje domova, apartmana, kuća za odmor i vikendica. Kontinuirano radimo na usavršavanju svojih zaposlenika i pružamo im niz internih i eksternih edukacija te stipendija i stručnih seminara.
U Primi se cijeni i potiče individualnost, kreativnost i timski rad. Svi smo dio velike obitelji koja zajedničkim snagama rješava sve probleme i koja je uvijek spremna na ples, zabavu i smijeh. To je naša Prima obitelj.

Od početne ideje do vašeg doma
Našu ponudu i sve usluge unaprjeđujemo svakodnevno u potrazi za još boljim i funkcionalnijim rješenjima. Ključni dio Prima tima ste upravo vi – vaše pohvale, ukazano povjerenje, vaše želje, potrebe i najvažnije vaše sugestije i kritike - sve nam to pomaže u želji da postanemo vaš prvi izbor!
S ljubavlju stvarate svoj dom, a mi vam zahvaljujemo što ste nam omogućili da ga oblikujemo. Zahvaljujući vašoj potpori i dalje dizajniramo, izrađujemo i razvijamo nove proizvode.

Hvala vam!

 

 

 

Matični broj: 03963403
OIB: 24130056111
IBAN: HR2024020061100008380
Žiro račun: 2402006-1100008380
SWIFT: ESBCHR22
Sudski registar: Trgovački sud u Bjelovaru
MBS: 010018793
Temeljni kapital: 20.000,00 kn
Iznos uplaćen u cijelosti
Članovi uprave: Renato Radić, Radić Ante