Početak vaših snova
PRIMA

UREDITE SVOJ PROSTOR IZ SNOVA

Spavaće sobe su prostor u kojem provodimo mnogo vremena. One su ujedno i najintimniji dio našeg doma, a kada putujemo presudan su faktor u odabiru smještaja. Upravo zato PRIMA je kreirala široku i kvalitetnu ponudu za opremanje spavaćih soba iz vlastite proizvodnje.

Ugodan san započinje mjesecom spavaćih soba u Primi! Uredite svoj prostor iz snova hrvatskim materijalima. Dizajniran i proizveden u Hrvatskoj, Prima namještaj stvoren je za maksimalnu udobnost i dugotrajnost.

CLAUDIA box - spring kreveti

Moderan krevet za vrhunski san!

Kada je dizajn u pitanju, postoje podijeljena mišljenja, no kada je riječ o spavanju, svi znamo koliko je kvalitetan san bitan za obavljanje svakodnevnih obaveza i ubrzan tempo života. Krevet Claudia prati trendove, dolazi s modernim dizajnerskim uzglavljem, dostupan je u 12 različitih boja te ostvaruje snove svim pobornicima modernog dizajna i vrhunskog sna.

MAGIC box - spring krevet

Vaš krevet – vaš tron!

Uživajte u kraljevskom tretmanu Magic box - spring kreveta. Baza kreveta izrađena je od masivnog drva što osigurava stabilnost. Madrac je obložen PU pjenom koja je prozračna, higijenska i antialergijska, i HR Hipersoft pjenom koju odlikuje vrhunska točkasta elastičnost, čvrstoća i termosenzibilnost čime se postiže vrhunski komfor. Zbog njegove visine, ustajanje iz kreveta znatno je olakšano.

ROSE box - spring krevet

Krevet vaših snova može postati java.

Opustite se na krevetu na kojem ćete spavati kao na oblaku. Stabilno postolje kreveta izrađeno je od masivnog drva s Bonnell jezgrom koja osigurava maksimalnu potporu madracu. Za još veću udobnost, na bazu kreveta je postavljen madrac s Bonnell jezgrom visine 14 cm, obložen plohama od PU pjene i HR Hipersoft pjene.

Promotivna ušteda na
MAGIC BOX-SPRING i ROSE BOX-SPRING krevete
Vrijeme za krevet iz snova je sada!
Bolero tapecirani krevet

Krevet za svačije potrebe i snove!

Moderno, mekano, udobno i prostrano osnovne su karakteristike kvalitetnog kreveta. Bolero tapecirani krevet pruža vam sve što vam je potrebno, ali i sve o čemu sanjate. Krevet je dostupan u izvedbi s ugrađenim metalnim podnicama i spremnikom te u izvedbi bez podnice i spremnika.

Adriana francuski ležaj

Sinonim za kvalitetu i udobnost.

Francuski ležaj je sinonim za luksuz, a Adriana francuski ležaj uz to je i sinonim za udobnost. Ležaj s Bonnell jezgrom obložen PU pjenom recept je za iznimnu udobnost spavanja, dok su konstrukcija od masovnog drva i metalni spojni elementi jamstvo kvalitete i izdržljivosti.

CVITA program spavaćih soba

Elegantna, umirujućih tonova i prozračna, CVITA spavaća soba s lakoćom će postati oaza svakog doma, apartmana ili vikendice.

Vaš prostor iz snova mora se moći prilagoditi vama, upravo zato vam CVITA dopušta da izrazite svoju kreativnost i osobni stil odabirom 24 razna elemenata iz programa CVITA spavaćih soba, koji se lako prilagođavaju svim prostornim i estetskim zahtjevima – odaberite sve od materijala, boja, dimenzija pa sve do pojedinačnih krevetnih setova, ogledala i ormara!

Dodatna oprema za klizne ormare Cvita
Promotivna ušteda na CVITA programe spavaćih soba
Neka ugodan san postane java.
Eko line MADRACI

UREDITE SVOJ PROSTOR IZ SNOVA

Zdravlje je IN, i trebalo bi vam uvijek biti na prvom mjestu. Kako bi preko dana mogli dati svoj maksimum, mi dajemo sve od sebe da uhvatite kvalitetan i zdrav san preko noći. Eko LINE madraci stvoreni su za prirodan, kvalitetan i zdrav odmor, a za što je zaslužna Lateks pjena, prirodnog porijekla, izrađena od kaučukovca, vrhunskih antialergijskih svojstava te izuzetne elastičnosti.

PLAĆANJE NA 36 RATA BEZ KAMATA • VLASTITA PROIZVODNJA • JAMSTVO KVALITETE
Nakon što ste osvježili, prilagodili sebi i modernizirali svoju oazu mira PRIMA programima spavaćih soba pogledajte naše savjete za bolji san!

Koliko god čudno zvučalo, navijte alarm za odlazak u krevet – na taj način osigurat ćete si rutinu odmora koja jamči osjećaj svježine baš svakoga jutra.

Ne odgađajte alarm ujutro - prilikom buđenja naše tijelo prolazi kroz faze, a budilica svojim zvukom zaustavlja REM fazu (najdublju fazu spavanja). Nastavak spavanja nas ne vraća u istu fazu spavanja, već se budimo iz drugih faza koje nas čine mrzovoljnijima.

Možda zvuči čudno, ali topla stopala i ruke vas umiruju – ugrijte se.

Probajte izbjegavati elektroničke uređaje – barem sat vremena prije sna ne koristite elektroničke uređaje, radije pročitajte par stranica dobre knjige.

Izbacite iz spavaće sobe uređaje koji proizvode buku, isti će lako omesti vaš san.

Izradite raspored spavanja i držite ga se – čak i preko vikenda potrebno je držati se rutine spavanja kako bi vaše tijelo uvijek bilo odmorno i spremno za dnevne izazove.

Odabir odgovarajućeg madraca izuzetno je važan, zato zavirite u ponudu PRIMA madraca i pronađite savršen za sebe!

INDIVIDUALAN PRISTUP

Besplatna izmjera i kreiranje idejnog rješenja

KRATKI ROKOVI ISPORUKE

Vlastita proizvodnja omogućuje brzu izradu

STRUČNO SAVJETOVANJE

Uz Primino stručno i ljubazno osoblje pronađite najbolje rješenje za vaš dom

BRZA DOSTAVA I MONTAŽA

Uslugu dogovorite prilikom kupovine

ZAJAMČENA KVALITETA

Certificirani proizvođač i kontrolirani dobavljači

SLUŽBA ZA KORISNIKE

Na sve vaše upite odgovaramo u najkraćem mogućem roku

hrvatski dizajn • hrvatska proizvodnja • hrvatska kvaliteta
56 salona • 1830 zaposlenih • izvoz u EU i SAD