Uvjeti poslovanja u salonima

OPĆI UVJETI PRODAVATELJA, PRIMA COMMERCE D.O.O., Slavonska cesta 6, Bjelovar (dalje: Opći uvjeti):

1. Ako kupac prihvaća ponudu, dužan je uplatiti avans u iznosu ne manjem od 30% ukupne vrijednosti ponude za što mu se izdaje avansni račun.
2. Kod plaćanja računa avans se uračunava u iznos.
3. U slučaju odustajanja od kupnje artikala naručenih po mjerama kao što su: kuhinje po mjeri, ugradbeni ormari, nestandardni artikli i sl., a prije preuzimanja od strane kupca, prodavatelj zadržava pravo zadovoljiti se primljenim avansom u iznosu 30% od ukupne vrijednosti ponude ili računa na ime štete.
4. Način kontakta između kupca i prodavatelja do realizacije prodaje navode se na ponudi kao brojevi telefona, mobitela, e-mail adrese
5. Krajnji dogovoreni datum isporuke do kupca ili kod osobnog preuzimanja sa skladišta salona spremnost robe za isporuku kupcu, naznačen je na avansnoj fakturi/računu.
6. Po obavijesti o spremnosti robe za isporuku, kupac je dužan najduže u roku 5 radnih dana podmiriti preostali dio vrijednosti robe i usluge i omogućiti dostavu ili kod osobnog preuzimanja preuzeti robu u narednih 10 dana.
7. U slučaju spora kupac i prodavatelj će pokušati spor riješiti mirnim putem, ako to nije moguće spor će se rješavati uz stvarnu nadležnost sud na području sklapanja ponude.
8. Povrat kupljene stvari nakon preuzimanja od strane kupca moguće je ako stvar ima opravdanu reklamaciju ili materijalni nedostatak.
9. Za sve ostale aktivnosti vezane uz prodaju i kupnju primjenjuju se važeći propisi u RH.

NAČINI PLAĆANJA
1. Gotovina
2. Bezgotovinska plaćanja

Jednokratna plaćanja
- sve kreditne i debitne kartice domaćih banaka i kartičnih kuća te onih stranih banka i kartičnih kuća čija je autorizacija prihvaćena na POS terminalu

Plaćanja na rate:

AMERICAN EXPRESS, DINERS
-2-12 rate BESKAMATNO za kupca
-13-24 rate BESKAMATNO za kupca za kupnje veće od 8.000,00 kn

 DINERS

-25-36 rata BESKAMATNO za kupca za kupnje veće od 15.000,00 kn

 

 VISA, MASTERCARD u izdanju Zagrebačke banke

- 2-12 rate BESKAMATNO za kupca

- 13-24 rata BESKAMATNO za kupca za kupnje veće od 8.000,00 kn

 

 VISA, MAESTRO u izdanju Privredne banke Zagreb

- 2-12 rate BESKAMATNO za kupca

- 13-24 rata BESKAMATNO za kupca za kupnje veće od 8.000,00 kn

- 25-36 rata BESMAKATNO za kupca za kupnje veće od 15.000,00 kn